Ciutat

Tres morts en el greu accident múltiple a l’AP-7

Un tràiler i cinc vehicles s’han vist implicats en una topada múltiple, a l’altura de Barberà del Vallès

Un tràiler i cinc vehicles s’han vist implicats en un greu accident a l’AP-7, a l’altura de Barberà del Vallès, aquest dilluns entorn de les 15h. A causa de la la topada múltiple, tres persones han perdut la vida i hi ha diversos ferits de consideració. Aquest mateix vespre, els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor del camió com a presumpte autor de tres homicidis imprudents.

Una de les víctimes mortals viatjava en un dels cotxes que s’ha incendiat i dues més a la part de darrera d’un altre dels vehicles implicats en la col·lisió. Dues persones es troben en estat molt greu i hi ha vuit persones lleus.

Pel que fa als deu ferits, el crític ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, la greu a la Mútua de Terrassa, les sis menys greus al Parc Taulí, a l’hospital de Terrassa i a la Mútua de Terrassa i la lleu al CUAP Sant Fèlix de Sabadell. Hi ha hagut una desena persona afectada, però els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques li han donat l’alta al mateix indret de l’accident després d’atendre-la.

Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ha estat necessari tallar totalment la via, en sentit sud (direcció Tarragona). Com a conseqüència de l’accident hi ha cues de fins a 10 quilòmetres a l’AP-7 entre Montmeló i Barberà, en sentit Tarragona. Les retencions també afecten la C-17, amb 2 quilòmetres de cua a l’enllaç amb l’AP-7 de Parets.

Comentaris
To Top