Ciutat

Finalitzen les obres de reforma de la Torre de la Serra d’en Camaró

S’ha realitzat un reforç estructural i accions als forjats i a l’escala interior

Torre de la Serra d'en Camaró

La Torre de la Serra d’en Camaró ja està rehabilitada. Els treballs, que s’han acabat aquesta setmana, han consistit en el reforç estructural dels dos pilars de façana de planta baixa, actuacions als forjats i a l’escala interior que comunica el primer pis amb el segon de l’edifici.

Amb les obres, s’han pogut recuperar espais que es van haver de tancar fa un temps en detectar-se deficiències en l’estructura. El pressupost destinat a l’actuació ha estat de 172.195 euros, i l’obra ha anat a càrrec de l’empresa Izer Ingeniería y Economía SL.

Ubicada entre els carrers de Joan Boscà, de Frederic Mistral i de Joan Amades, al districte 5è, la Torre acull actualment les seus de l’entitat Êthos i de l’Associació de Veïns de la Serra d’en Camaró, a les quals s’han facilitat altres espais durant les obres i ara recuperen l’ús total de l’equipament.

Comentaris
To Top