Publicitat
Diners

PIMEC adverteix que la reforma laboral no dona resposta a les necessitats de les pimes

Imatge de l'acte de PIMEC, celebrat al Col·legi d'Advocats de Terrassa / CEDIDA

PIMEC Vallès Occidental avisa que la reforma laboral no dona resposta a les necessitats de les pimes. Al llarg d’un acte presencial al Col·legi d’Advocats de Terrassa (Icater) celebrat el passat dijous, el president de la patronal a la comarca, Josep Maria Catalán, va valorar positivament la voluntat de la reforma, però va advertir que no ha comptat amb la participació de les petites i mitjanes empreses.

Per la seva banda, la vicepresidenta de Pimec, va assegurar que la reforma laboral incideix principalment en el marc de contractació de les pimes i que restringeix la contractació temporal. “La reforma no ha abordat en profunditat les eines necessàries per integrar al mercat els col·lectius amb més dificultats, com els joves o els sèniors”, va afegir.

Finalment, el secretari general de la patronal, Josep Ginesta, va manifestar que la reforma “és puntual” i no dona resposta a les necessitats de les pimes en polítiques actives i passives d’ocupació, o en matèria de formació a l’hora de cobrir llocs de treball.

Publicitat
Comentaris
To Top