ESPORTS

El Can Rull rep a la UD Can Trias amb l’obligació de sumar

El Can Rull ha de guanyar per a acostar-se al Cerdanyola i no arriscar-se a ser avançat pel Ripollet i el Avia.

La celebració d'un gol del Can Rull durant aquesta temporada | LL Franco

El conjunt sabadellenc protagonitzarà la jornada 17 d’aquest grup 4 de Segona Catalana ja que la resta d’equips de la nostra ciutat juguen fora en aquesta ocasió. Serà el pròxim diumenge des de les 12.15h quan els de “Numosky” rebin a l’onzè en la classificació, que se situa amb 16 punts. El Can Rull per la seva part està setè amb 20 unitats i no pot relaxar-se si pretén continuar donant guerra als de dalt.

No obstant això, el plat fort del cap de setmana el tornarà a donar el líder, el filial del Centre d’Esports Sabadell, que visita aquest dissabte (16h) al Cerdanyola, qui està cinquè amb 25 punts i té moltes ganes de barallar pels primers llocs de la classificació.

Una hora més tard (17h) es disputarà el derbi vallesà entre la Unió Esportiva Castellar i el Tibidabo Torre Romeu, qui ha de reaccionar ja que arrossega des de diverses jornades una molt mala ratxa.

En el grup 5 hi ha un duel directe en la zona baixa de la classificació: la UD Sabadellenca, que necessita sumar com sigui, visita a la UD Parc. Tots dos equips es troben amb 16 punts i tenen la mateixa obligació: sumar per a allunyar-se del descens.

Comentaris
To Top