ESPORTS

El juvenil del Sabadell rep al Saragossa amb la idea de continuar en tendència positiva

S’enfronta a un dels millors de la categoria amb la intenció de continuar amb la bona ratxa i posicionar-se més amunt.

La celebració d'un gol arlequinat | LL Franco

Jornada 21 en categoria juvenil de Divisió d’Honor: el Centre d’Esports Sabadell rep aquest dissabte des de les 16h al Saragossa, tercer en la classificació, amb la idea de no allunyar-se de la zona alta de la classificació.

Els arlequinats no tenen opcions de caure en la classificació, ja que es posicionen sisens amb 34 punts, igualats amb la Damm, i el Cornella està setè amb 30 unitats. Però els de Marc Nomen són ambiciosos i volen seguir per la mateixa línia. Per això amb una victòria ficarien pressió al Mallorca (35 punts) i l’obligarien a guanyar el seu partit.

Segons el tècnic del Sabadell, l’equip “està reflectint el seu creixement amb grans actuacions i això cal consolidar-ho aquest dissabte davant del Saragossa”. No obstant això, Nomen admet que es tracta d’un rival que “és un equip sòlid que ha anat obtenint grans resultats i s’ha convertit en un dels millors de la categoria”. Per això, en el vestuari s’és conscient que “hi haurà una exigència màxima tant en defensa com en atac i per això el grup haurà de mostrar la seva millor versió per a aconseguir un bon resultat”.

Comentaris
To Top