Publicitat
Ciutat

Les Forques de Can Deu surten al carrer mentre la pedrera truca a la porta

Els dragonets Foc i Forca han fet la seva desfilada i la canalla també hi ha pogut dir la seva/ Cedida

La colla de diables de les Forques de Can Deu ha organitzat aquest matí una jornada de portes obertes per donar-se a conèixer les seves activitats entre el veïnat. La colla que fa més de quinze anys que ronda pels carrers de Can Deu, aquest matí ha tret al carrer els seus principals punters: els “dragonets Foc i Forca, l’Antonot – el drac de Sabadell més antic de la ciutat – han volgut saludar als veïns per aprofitar, alhora, presentar les vestimentes i material que utilitzen, han volgut l’Edu, el president de la entitat.

Els dragonets Foc i Forca han fet la seva desfilada i la canalla també hi ha pogut dir la seva/ Cedida

La canalla, per altra banda, ha pogut gaudir de les activitats, entre les quals hi ha destacat la de “portadors de dragonets o de petits diables cremant bengales”. Després, els tabalers de les Forques també hi han volgut dir la seva. Amb un assaig de les seves peces també han volgut trobar la participació del públic. La jornada ha comptat amb el suport de l’Associació de Veïns de Can Deu, la qual col·labora conjuntament des del 2019. Des de l’associació, Juan Juárez, ha volgut recordar que d’ençà que Can Deu va recuperar l’associació de veïns – deserta entre 2011 i 2019 – el Dragonet sempre s’hi ha erigit en un emblema” per tirar endavant i recollir pedrera per unir el barri.

La colla de diables de les Forques de Can Deu ha organitzat aquest matí una jornada de portes obertes per donar-se a conèixer les seves activitats entre el veïnat.

Publicitat
Comentaris
To Top