Publicitat
ESPORTS

El Sabadell Nord cau per la mínima davant del Santfeliuenc (0-1)

El grup continua en la mala dinàmica: torna a caure i acumula la tercera derrota consecutiva, la tretzena de la temporada

Una disputa de la pilota durant el partit | DS

Aquesta vegada tampoc. El Sabadell Nord no aconsegueix escapar de la seva mala dinàmica i ja acumula 13 derrotes en el que va de temporada. Ha estat derrotat 0-1 contra el Santfeliuenc en un partit molt igualat, però amb majors ocasions de perill per als visitants. El conjunt sabadellenc no ha aconseguit mostrar en cap moment un joc convincent. L’equip continua en la mateixa dinàmica amb la qual va començar una temporada realment dolenta i per això, serà molt complicat salvar la categoria.
Per moments el partit ha reflectit un anada i tornada constant, però sense gran determinació per part de tots dos equips. Ha estat en el segon temps, als 56’, quan Albert Luque ha pogut rematar de manera molt violenta i avançar al seu equip en el marcador. Després, el Sabadell Nord ha volgut reaccionar, però sense grans idees per a aconseguir l’empat i les esperances locals han anat quedant sense vida. D’aquesta manera ha conclòs el partit i l’equip local ha ratificat el seu mal moment, acumulant la tercera derrota consecutiva. El pròxim partit serà a Vic el dia 5 de març, on el grup haurà de sortir a buscar punts si pretenen intentar salvar la categoria.

Publicitat
Comentaris
To Top