Vallès

Un grup de joves apedrega els Mossos a la discoteca Waka Sabadell

Una patrulla de Mossos d’Esquadra va ser apedregada per un grup de joves al pàrquing de la discoteca Waka Sabadell, la passada nit de divendres a dissabte. La policia catalana va acudir-hi després de rebre un avís per un incident a la zona, dins del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, on cada cap de setmana es reuneixen desenes de cotxes per fer-hi botellons.

En arribar-hi els primers agents de policia, una colla de persones va reaccionar llançant-los pedres. Els Mossos d’Esquadra van demanar reforços, que no van trigar a arribar.

Ara bé, no hi va haver detencions. Quan van arribar al lloc més unitats policials, el grup de persones que havia llançat pedres es va dispersar i van marxar de la zona.

Conflictes a Waka

L’entorn de la discoteca Waka Sabadell és un lloc conflictiu on s’han produït diversos incidents en els darrers mesos. El novembre del 2021, un noi de 17 anys va ser apunyalat a l’exterior del local.

D’altra banda, la setmana passada un menor d’edat va quedar detingut a la discoteca per haver agredit sexualment una noia i haver colpejat la seva amiga.

S’hi han produït, també, diverses agressions a joves per part del personal de seguretat de la discoteca. A més, el local ha rebut denúncies per polítiques d’accés racistes.

“Em van lligar amb brides i em van trepitjar el cap”: la denúncia per tancar la discoteca Waka

Arran dels fets, un miler de persones va assaltar la discoteca i van atacar-la amb múltiples llançament d’objectes. Tres persones van resultar ferides.

L’esclat de violència a la discoteca Waka deixa tres ferits

Comentaris
To Top