Ciutat

Els Mossos investiguen l’apunyalament d’un menor a la discoteca Waka

Exterior de la discoteca dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès/ Victòria Rovira

Un noi de disset anys va ser presumptament apunyalat a l’exterior de la discoteca de Sant Quirze del Vallès la matinada de dissabte.

Un testimoni va alertar els serveis d’emergències al voltant de les tres de la matinada del dissabte 20 de novembre sobre la presència de dos nois estesos a la via pública. L’alerta dels serveis d’emergències (112) va enviar dues unitats de suport vital bàsic (SVA) i una de suport avançat (SVA). Les dues persones van ser hospitalitzades, una d’elles, la víctima de disset anys, en estat greu per ferides d’arma blanca localitzades a la panxa.

Els Mossos segueix investigant el succés. De moment, no hi ha cap detingut i la investigació segueix en curs per aclarir les motivacions que han suscitat l’incident. Les declaracions del menor encara no han sigut recollides per la policia catalana.

Publicitat
Comentaris
To Top