Ciutat

Destinen 300.000 euros a millorar la coberta de tres escoles de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest dilluns en la Junta de Govern Local destinar prop de 300.000 euros a millorar la coberta de tres escoles públiques de la ciutat.

La coberta de l'escola Sant Julià / LLUÍS FRANCO

La coberta de l’escola Sant Julià / LLUÍS FRANCO

Els equipaments són de la Generalitat, però el consistori té cert marge per fer-hi actuacions de manteniment. En aquesta ocasió, l’executiu invertirà 280.798 euros en els pròxims mesos per impermeabilitzar la coberta de les escoles Andreu Castells, Sant Julià i Concòrdia.

En el primer cas, els treballs duraran un mes un cop comencin les obres, que ara surten a licitació i caldrà adjudicar-les, de manera que encara trigaran uns mesos a començar. Les obres de la resta de les escoles es faran durant tres mesos, segons el calendari previst.

Aquestes inversions se sumen a les de més de 400.000 euros aportats per l’Ajuntament i que la setmana passada van permetre estrenar nous protectors escolars a l’escola la Romànica i s’està millorant la pintura de l’Agnès Armengol.

Dues obres més

La inversió a l’Andreu Castells és de 33.351 euros, mentre que a Sant Julià són 129.805 euros i a la Concòrdia: 117.642 euros.

A part, la Junta de Govern Local ha aprovat impermeabilitzar la coberta del camp de futbol de Can Deu, per 48.638 euros i unes obres que duraran un mes. I la seu municipal de les àrees de Residus i Intervenció Comunitària, al carrer de Ferrer de Blanes (antics Serveis Municipals), amb un cost de 69.073 euros.

Treballs de millora a les escoles públiques La Romànica i Agnès Armengol

Comentaris
To Top