Ciutat

Mor un vigilant de MediaMarkt Sabadell després d’un intent de robatori

Media Markt Sabadell robatori mort vigilant

L’home hauria patit un atac de cor, segons els primers indicis

MediaMarkt de Via Sabadell / LLUÍS FRANCO

Un vigilant de seguretat del MediaMarkt de Via Sabadell ha mort la matinada de dimarts després d’un intent de robatori frustrat. Segons els primers indicis, l’home hauria patit una aturada cardíaca.

Els fets s’han produït al voltant de les 5 h de la matinada de dimarts. El mètode de robatori hauria estat l’encastament amb una furgoneta contra l’entrada de l’empresa per accedir-hi i saquejar-la.

Segons han explicat fonts policials, l’home ha mort quan es dirigia a la zona de càmeres alertat per l’alarma de l’establiment. En cap moment ha vist els lladres, que han fugit sense consumar el robatori.

És el segon encastament que pateix el MediaMarkt de Via Sabadell. Només 48 hores després que fos inaugurat, el novembre del 2021, un cotxe va impactar contra l’entrada de l’establiment i va robar productes electrònics de l’interior. Els lladres van poder fugir.

Robatori amb encastament de vehicle contra el nou MediaMarkt de Sabadell

Sabadell, objectiu d’encastaments

No fa ni un mes que Sabadell va ser l’objectiu del darrer encastament. Va ser a finals de gener a l’empresa de tecnologia Astepimer, situada a la Zona Hermètica, i també va acabar frustrat. En aquest cas, per les mesures de seguretat de la nau industrial, tal com van captar les càmeres de seguretat a què va accedir el Diari de Sabadell. Hi van actuar un grup de 14 persones.

Tal com mostren les imatges, el grup de lladres s’equivoca d’objectiu i encasta el cotxe robat contra una altra nau industrial. Poc després, rectifiquen i aconsegueixen destrossar la porta de l’empresa Astepimer, que mesos enrere havia perdut 400.000 euros en destrosses i material per un assalt. Els lladres topen amb una reixa a l’entrada que bloqueja el cotxe encastat i, a continuació, es troben amb una porta de seguretat infranquejable a l’interior de la nau industrial.

VÍDEO: Així va ser l’intent de robatori per encastament a Sabadell

La botiga Intecat, al Centre de Sabadell i dedicada també a la tecnologia, va ser robada mitjançant un encastament, l’octubre de 2021. Un agent de Policia Municipal ubicat a davant de l’Ajuntament de Sabadell, però, va sentir el soroll ocasionat pel xoc del cotxe i amb la seva presència va impedir el robatori.

I no només empreses de tecnologia. Botigues situades al Centre de Sabadell, com la Joieria Grau o la perfumeria Júlia, també han estat saquejades per aquest modus operandi.

Les notícies de Sabadell al teu Whatsapp

Comentaris
To Top