Ciutat

Les notícies de Sabadell al teu Whatsapp

Whatsapp Diari Sabadell

El Diari de Sabadell vol acostar-se, encara més, als seus lectors per mantenir-los informats sobre les claus de la ciutat. És per això que posa en marxa un nou canal de WhatsApp per fer arribar tota l’actualitat als sabadellencs, les notícies més rellevants d’última hora. Una via directa i gratuïta a través del mòbil.

Passos per rebre les notícies

? És molt senzill. Només has de seguir els següents passos:

  1. Afegeix el número 682 146 542 a l’agenda de contactes i guarda’ns com a Diari de Sabadell.
  2. Obre l’aplicació de WhatsApp i busca Diari de Sabadell.
  3. Envia’ns un missatge amb la paraula ALTA al xat de WhatsApp .

Nosaltres t’afegirem en el nostre canal de difusió de WhatsApp, on rebràs, dosificades, les notícies més rellevants per estar informat sobre Sabadell, de forma instantània i gratuïta. Els usuaris que vulguin podran deixar de rebre les notícies enviant-nos la paraula BAIXA.

Quan rebré la primera notícia?

Tan aviat com t’incloguem a la nostra llista de difusió. Per tant, poden passar unes hores.

El D.S. En Línia (682 146 542) és el nostre número de telèfon mòbil, de manera que a part de rebre les notícies per WhatsApp, també el pots fer servir per avisar-nos de notícies o fer-nos algun comentari, crítica o suggeriment. I si ens ho demanes, t’enviarem els cebojis, les emoticones més sabadellenques!

Què fareu amb les meves dades?

Enviar-te les notícies, i prou. Les dades personals quedaran recollides a la base de dades del Diari, tal com explica el nostre avís legal.

D’altra banda, per qualsevol incidència, queixa o suggeriment també ens pots contactar a través de l’adreça [email protected].

Comentaris
To Top