Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Així va ser l’intent de robatori per encastament a Sabadell

Imatges inèdites mostren el grup de 14 lladres encastant un cotxe per robar en una empresa de mòbils de Sabadell

Zona Hermètica de Sabadell, 3.15h de la matinada. Un Audi A6, un BMW X5 i un Audi Q7, prèviament robats, s’aproximen a una nau industrial. Un dels tres vehicles s’hi situa a davant, fa marxa enrere i colpeja la porta tres vegades, fins a obrir-hi un forat. Una desena de persones entren a l’interior del local, disposats a saquejar-lo. El robatori no podia començar pijor: els lladres s’adonen que s’han equivocat d’empresa.

L’objectiu del grup de 14 lladres era Astepimer, dedicada a la distribució de telefonia i accessoris.  Tal com mostren les imatges de càmeres de seguretat a què ha tingut accés el Diari de Sabadell, abans s’equivoquen i encasten el cotxe contra un altre local. En qüestió de poc més d’un minut, rectifiquen i proven d’entrar a l’empresa de tecnologia. Els fets van passar la matinada de dimecres, 26 de gener.

Les mesures de seguretat d’Astepimer, contractades a l’empresa Adeur Seguretat, van frustar el robatori. De fet, la companyia ja va patir un robatori amb el mateix modus operandi l’octubre de 2021 i s’havia reforçat en seguretat.

A banda de l’alarma, l’Audi A6 utilitzat per a l’encastament va topar amb una pilona a darrera de la porta i després va quedar bloquejat per reixes de seguretat. És per això que, tal com mostren les imatges, els lladres decideixen abandonar-lo i fugir. Els tres vehicles havien estat robats.

Encastament l’octubre de 2021

Astepimer ja va patir un robatori l’octubre de 2021, un saqueig que va comportar pèrdues de fins a 400.000 euros a la companyia. Els propietaris d’Astepimer asseguren que, en aquell moment, van afrontar la disjuntiva de “tancar o reforçar la seguretat, encara que fos necessari hipotecar-se”. Van optar per la segona opció. “Vam estar a punt d’arruïnar-nos”, recorden.

En el primer dels robatoris, els autors van ser sorpresos per la Policia Municipal, que els esperava a fora. Es va iniciar una persecusció per la C-58 i els lladres van poder escapar.

VÍDEO: Trets en una arriscada persecució policial de lladres a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top