Publicitat
Ciutat

Ciutadans demana poder pagar amb Bizum els tràmits locals a Sabadell

La proposta ha aconseguit ser aprovada per unanimitat per la resta de grups municipals

El regidor de Ciutadans José Luis Fernández / LLUÍS FRANCO

El grup municipal de Ciutadans ha demanat en junta de portaveus que els sabadellencs puguin pagar mitjançant Bizum en les transaccions econòmiques amb l’Ajuntament. La proposta ha aconseguit ser aprovada per unanimitat per la resta de grups municipals.

El regidor José Luis Fernández ha defensat “que Bizum és una modalitat de pagament directa i protegida pel sistema de seguretat dels bancs”, i per això considera que “la incorporació d’aquestes noves tecnologies en els tràmits diaris és la millor manera d’aproximar la ciutadania a l’administració”.

Publicitat
Comentaris
To Top