Ciutat

La Crida demana al PSC que “plegui per incompetència”

La formació critica l’executiu per “perdre fons” en diferents projectes de la ciutat

La regidora de la Crida, Nani Valero, al ple municipal / LLuís Franco

La Crida acusa el govern municipal de ser responsables de “la pèrdua de milions d’euros per mala gestió” i demana a l’executiu que “faci un pas al costat”.  La formació anticapitalista ha respost amb contundència les afirmacions l’executiu de Farrés, que acusaven el grup municipal de presentar al·legacions en el projecte de l’escola d’Infermeria per  “posar-hi pals a les rodes”.

“Van mentir per intentar desviar el focus de què és realment important, que és que el PSC no sap governar”, afirma la Crida. La formació política enumera diferents projectes en què creu que el Govern està “deixant perdre diners de forma absurda”: les obres de l’Oficina d’entitats a l’edifici  Jean Piaget, els carrils bici entre Sabadell i Sant Quirze i Terrassa, el soterrament de Ferrocarrils, el mercat de Campoamor,  o l’aparcament del Passeig que ha adquirit el Govern.

El regidor del Govern Eloi Cortés ha respost a les crítiques: “Es demostra que son els del no a tot, que els molesta que Sabadell estigui en marxa, que avanci. Si hem de plegar, ho ha de decidir la ciutadania cada 4 anys. A ells, ara en fa 3, els va enviar a l’oposició”.

Comentaris
To Top