Ciutat

El concurs de disfresses enceta el Carnaval a Sabadell

/Lluís Clotet

Una mirada destacava per sobre de les altres, amb la mà estesa sobre els ulls intentava cercar un nas vermell que s’aproximava a l’escenari de la plaça del Doctor Robert. En ella, una multitud de nens ben engalanats amb les seves disfresses esperaven impacients l’estrena del concurs infantil de disfresses del Carnaval d’enguany. Ja ho diu la dita, “el Carnaval tot s’hi val” assegurava el Joan Carles Cosidor del Grup Disbauxa, l’organitzador de la desfilada que retorna a les seves millors gales després de l’aturada pandèmica.

Lluís Clotet

Malgrat no saber definir de què era la seva disfressa, en Joan Carles només destacava les ganes de festa, fent honor al seu grup, sinó que també d’escalfar els ànims dels més petits. Mentre s’anunciava l’inici del concurs, les bombolles de colors s’esmunyien per les diferents disfresses de la plaça. Des de les més tradicionals – pirates, lleons i d’altres figures conegudes -, les ganes d’innovar també eren latents; fins a les recreacions de la cultura pop – Doraemon, Tin Tin o Malèfica -. Així i tot, les referències a la ciutat també destacaven a la plaça quan dos germans han pujat a l’escenari vestit de Llaminer, el convidat d’honor que va protagonitzar l’últim calendari d’Advent de la ciutat.

Comentaris
To Top