Publicitat
Ciutat

La Rua de Carnestoltes torna a saludar la ciutat

En Dansa s’ha emportat el premi de la comparsa amb els seus cavallers medievals

En Dansa s'ha emportat el premi de la comparsa amb els seus cavallers medievals/ Lluís Franco

La Rua de Carnestoltes torna a saludar la ciutat. Unes 15 carrosses van participar en el Carnestoltes d’enguany, amb un miler de persones en total. Les ganes de festa i la passió pel ball estaven garantides fins a l’arribada programada a la plaça de Doctor Robert.

El Torrent del Capellà ha sigut premitat amb 1000 euros i un pernil/ LLUÍS FRANCO

Les comparses guanyadores van ser el Torrent del Capellà i En Dansa.

El Carnaval de Sabadell ha tingut de tot; ball sobre patins mentre s’expressava les emocions (hi destacava una figura vermella – la ira – entre les pentinadores que encara guardaven un somriure després d’hores sobre rodes. També, els cavallers medievals, els quals s’ha de dir havien fet escala a Rio de Janeiro.

Igualment, l’associació de la Planada que ha optat per fer un remake de les quatre últimes desfilades en la Rua d’aquest any. Per últim, la festivitat tampoc ha defugit del context que ens preocupa, ja que durant la cerimònia de premis i en alguna carrossa s’ha mostrat el lema de “no a la guerra“, en protesta per la invasió d’Ucraïna.

La Rua i l’entrega de premis ha acabat, com era d’esperar, amb la crema que dona la benvinguda a la Quaresma/ LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top