PATRIMONI DE SABADELL

El controvertit carrer de Jesús

L’inici del carrer de Jesús (Centre) es pot descriure segons el gust de cadascú en una escala de més a menys bonic. Esculli el lector, doncs, l’adjectiu desitjat.

El sabadellenc Juan Batalla Bley considera que la gran quantitat de grafits que acumula potser fan que “sigui el carrer més carregat que hi ha a Sabadell, amb un art més brut”. Però a parer seu, aquesta particularitat “té el seu encant, a mi m’agrada, no per tenir-ho a casa, però sí per veure-ho”.

El carrer de Jesús / JUAN BATALLA BLEY (CEDIDA)

L’espai es troba en sortir del pont on comença el carrer de Sant Antoni, a l’esquerra. Allà on anys enrere s’arribava des de l’estret carrer de Manresa. Batalla Bley havia jugat en aquest espai quan era petit, ja que, al cap i a la fi, és un espai del carrer que viu impassible el pas del temps mentre acumula els records de tots els que algun dia s’hi han endinsat, sigui per jugar o fumar marihuana, la qual cosa indigna els veïns de dalt.

Podríem convenir que, almenys, el lloc és eclèctic per la seva varietat cromàtica, de dibuixos i tipografies que omplen les parets.

Comentaris
To Top