ESPORTS

Torna el futbol territorial aquest cap de setmana

Es juga una jornada especial en la qual una victòria del Can Rull podria ser de gran ajuda per al filial del Sabadell.

La celebració d'un gol arlequinat | LL Franco

Després de l’aturada, el futbol territorial es reprèn aquest cap de setmana amb aquesta jornada 19 que ofereix partits molt importants tant en Primera com Segona Catalana.

El líder del grup 4 de Segona, el filial del Centre d’Esports Sabadell, visita al Calaf aquest dissabte des de les 17h. Els de Jordi López se situen en el més alt amb 45 punts, amb una diferència de nou unitats sobre el Pirinaica, qui visitarà al Can Rull el diumenge a les 12:15h. Sens dubte, el xoc que es donarà en el Municipal de Can Rull serà el més important de la jornada tenint en compte els equips de la nostra ciutat, ja que els de “Numosky”, que estan setens amb 23 punts, pretenen continuar lluitant per a acostar-se als llocs de més amunt, mentre que els de Manresa busquen seguir en llocs d’ascens directe. Una victòria local podria suposar un triomf totalment arlequinat ja que podria engrandir encara més la diferència entre el primer i segon classificat.

Però el dissabte hi haurà més. Des de les 17:20h el Cerdanyola rebrà al Tibidabo Torre Romeu en un dels derbis vallesans de la jornada. Un partit molt determinant per a tots dos, ja que els de Sergi Mila són cinquens amb 25 punts i no poden ensopegar per a no arriscar la posició. Els sabadellencs per part seva, han de revertir la mala situació que viuen i han d’anar a sumar punts per a allunyar-se del descens.

En el grup 5, l’Escola de futbol Barberà Andalucia protagonitzarà davant de la Unió Esportiva Sabadellenca un altre dels derbis d’aquesta jornada. Serà el dissabte des de les 19:45h en el Municipal d’Antoni Serra i Pujol.

D’altra banda, en Primera Catalana, el Sabadell Nord de Carlos López visita al Vic amb l’obligació de guanyar per a fugir de la zona perillosa. Serà el dissabte des de les 16:45h quan els sabadellencs busquin revertir la delicada situació que arrosseguen des de principis de temporada, en aquest duel directe en la zona baixa de la classificació.

Comentaris
To Top