Ciutat

Els Saballuts estrenen temporada per deixar enrere el mal regust pandèmic

Els Saballuts han començat la nova temporada amb la intenció de passar pàgina a les molèsties provocades per la pandèmia. Es van estrenar diumenge a la plaça de la Unitat, a Barberà del Vallès, acompanyats de la Colla Jove de Barcelona i de la Colla de castellers de Cornellà. Van oferir una actuació amb tres castells de set.

Els castellers sabadellencs van dur a plaça un 4d7, un 4d7 amb agulla i un 3d7.

Els Saballuts tenen intenció de recuperar els castells que feien abans de la pandèmia. La colla ja va escalfar motors a les Festes Decennals de Valls, el 30 de gener, amb un 3d7, un 2d6 i dos pilars de 4, a la mítica plaça del Blat.

La pròxima actuació a Sabadell està prevista per al 3 d’abril, en el marc de la Diada del Tèxtil.

Comentaris
To Top