Ciutat

Dues actuacions dels serveis d’emergències sense incidents, còmput del temporal a Sabadell

Cantonada del carrer Pare Sallarès, precintada / DS

Els serveis d’emergències han fet dues actuacions en immobles de la ciutat que no han registrat cap incidència major. La primera ha portat el cos de bombers a iniciar el sanejament de la façana del número 4 del carrer Pare Sallarès, fruit dels indicis de despreniment d’una part de la cornisa. La dotació del cos que ha portat a terme el servei ha tingut la feina llesta en 30 minuts. Després, la Policia Municipal ha precintat la part del carrer que havia quedat obstaculitzada pel despreniment.

El segon servei d’aquest matí ha sigut a l’avinguda de Francesc Macià. Una dotació de bombers ha procedit a retirat un vidre d’un local sense servei després que la policia els hagués alertat del seu possible despreniment. Les dues actuacions no han comportat majors incidències.

“Aigua a dojo”: els aiguats de les últimes hores tanquen els accessos al riu Ripoll

Comentaris
To Top