ESPORTS

El juvenil del Sabadell derrota al Sant Andreu en un partit molt lluitat (3-2)

Una gran victòria del conjunt dirigit per Marc Nomen que aconsegueix continuar lluitant en els llocs de privilegi.

La celebració del primer gol arlequinat | Crispulo

Prova superada. El juvenil del Sabadell ha vençut, per moments amb dificultats, a un Sant Andreu que ha anat de menys a més. El resultat final ha estat 3-2 amb un penal per a cada costat en el temps afegit sobre el final del partit.
El xoc ha començat donant-li una oportunitat d’or a l’equip visitant que, en el primer minut de joc, ha tingut la possibilitat d’avançar-se en el marcador a través d’un penal assenyalat per l’àrbitre. No obstant això, Guillem Trilla ha llançat i ha fallat posant la pilota al pal.
Ha estat un toc d’atenció i fortuna per al Centre d’Esports, que, des d’aquest moment, s’ha ensenyorit del partit per complet. Adri González, als 15′ s’ha encarregat d’avançar als locals després d’una jugada magnífica del lateral dret arlequinat, Roma.
Després del descans, les sensacions han canviat i el conjunt visitant ha buscat l’empat, però no ha obtingut resultats immediats. Als 73’, en una jugada aïllada, Adri González ha tornat a aparèixer i ha posat el 2-0.
Als 88’, Marcos Morales ha aconseguit descomptar per al seu equip i ha posat emoció en la recta final del partit i quan tot ha semblat acabar d’aquesta manera, l’àrbitre ha assenyalat penal per al CE Sabadell, que ho ha transformat Diego Moral. En temps afegit, ha succeït el mateix, però en el costat contrari i s’ha donat uns instants finals plens d’emoció on el Sant Andreu ha tornat a descomptar per a posar el 3-2 final.

Comentaris
To Top