El FS Sabadell Femení torna a guanyar i s’aferra a la permanència (2-1)

FS Sabadell Femení-Mataró

Supera al Mataró, un rival directe per la salvació, en un partit molt obert i amb uns minuts finals d’infart

Les arlequinades han tornat a somriure després de trencar la mala ratxa / CEDIDA

Per fi. Després de 10 jornades (8 derrotes i 2 empats), el FS Sabadell Femení-Clínica Dental Navarro ha tornat a guanyar i s’aferra a les seves possibilitats de permanència a la Segona Nacional. Ara mateix, després de 20 partits, tres equips estan igualats a 13 punts i només un d’ells aconseguirà l’objectiu.

De moment, l’equip de Xavi Muñoz ha fet un gran pas, trencant una dinàmica molt negativa i davant un rival directe com és el Futsal Mataró (2-1). Ha estat una victòria molt treballada i patida en un partit que s’ha pogut decantar de qualsevol costat. Les dues porteres, Kim i Moreno, han estat les ‘culpables’ que el marcador fos tan curt amb excel·lents intervencions.

S’ha avançat el conjunt arlequinat a la primera part, després de moltes alternances, i l’1-0 s’ha mantingut fins als últims 6 minuts, quan les del Maresme han igualat. Llavors s’ha entrat en una fase en la qual tots dos equips han pogut guanyar. Lorena ha encertat en una de les ocasions locals i el FS Sabadell ha pogut resistir el setge de l’equip visitant, que mai ha renunciat a l’empat tot i quedar-se en inferioritat numèrica. Molt de patiment i tres punts d’or pel conjunt arlequinat. La salvació és una mica més factible.