Publicitat
Ciutat

Els serveis mínims de la vaga de professors: un docent per cada tres aules

A l’escola pública s’ha convocat vaga els dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març

El Departament d’Empresa i Treball ha dictat els serveis mínims per als sis dies de vaga d’educació convocats en els propers dies i ha fixat un docent per cada tres aules en les etapes d’infantil, primària i secundària. A més, al servei de menjador, a les extraescolars i als centres d’educació especial hi haurà d’haver el 50% de la plantilla. El mateix percentatge s’estableix també per a les llars d’infants.

Són diverses les vagues convocades en el marc educatiu aquest mes de març. D’una banda hi ha la dels dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març a l’escola pública, a la qual s’ha sumat també la concertada els primers dos dies. El lleure educatiu farà vaga també el primer. També hi ha aturada convocada per al 23 de març.

Publicitat
Comentaris
To Top