Ciutat

Ciutadans demana més reforços policials a Sabadell durant la nit

El grup municipal denuncia que no hi ha cotxes policials per tots els districtes durant l’horari nocturn

Control de la Policia Municipal a Campoamor / POLICIA

El grup municipal de Ciutadans demana al govern municipal que es reforci el torn de nit de la Policia Municipal de Sabadell. La formació denuncia que “fa temps que a la ciutat no hi ha ni un cotxe policial per cada districte” durant la franja horària nocturna.

El regidor José Luis Fernández ha remarcat que “a causa de l’immobilisme del govern de Farres, ens trobem amb manca d’efectius quan hi ha algun succés que requereixi més d’una patrulla com pot ser en accidents de trànsit, robatoris o carreres il·legals”.

El representant de la formació taronja també ha assenyalat que “molts veïns de la ciutat es queixen del retard en l’atenció a les denúncies per sorolls i altres faltes d’incivisme”. “No oblidem que, des de les 22h fins a les 24h són hores encara d’una activitat social gairebé normal a la ciutat”.

Comentaris
To Top