Diners

“Les empreses només atrauen talent si són atractives”

Empreses
/ PEXELS

“El món laboral ha canviat. El treballador és ara qui fixa les condicions, i l’empresa les ha d’acceptar”. Així ho assegura el conseller delegat de Ferrer, Mario Rovirosa, qui va participar ahir en una conferència organitzada per la Fundació per la Indústria- Sabadell 1559.

De fet, Rovirosa considera que les companyies que més s’adaptin a les peticions dels empleats, més talent captaran. “Els treballadors d’avui volen tenir més flexibilitat i compaginar millor la vida laboral amb la personal. Des de Ferrer intentem que sigui així”, va apuntar.

Al llarg de la seva intervenció, a més, el conseller delegat de Ferrer va posar en relleu que les companyies que obtenen beneficis tenen el “deure moral” de generar un “impacte positiu” en la societat. “No pot ser que les empreses no facin res veient les desigualtats que hi ha al món. Totes haurien de tenir un espai per projectes socials” va assenyalar.

Comentaris
To Top