Ciutat

Els Bombers organitzen una campanya de donació de sang a la plaça del Doctor Robert

Els Bombers instal·laran un camió per promoure que la ciutadania conegui la feina d’aquest cos

Una dona fa una donació de sang a Sabadell, en una imatge d’arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits sumen forces i preparen una activitat oberta a la ciutadania en el marc d’una jornada de donació de sang. Dimarts, 22 de març, a partir de les 17h, la plaça del Doctor Robert acull una jornada de donació de sang on, a més, Bombers de la Generalitat instal·larà un camió per promoure que la ciutadania conegui la feina d’aquest cos.

Durant la tarda es faran activitats d’exhibició del cos de Bombers de la Generalitat a la mateixa plaça i tothom qui ho desitgi pot apropar-se per conèixer de primera mà la feina que realitzen.

Aquesta activitat forma part d’un programa en què més de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 4.000 donacions de sang fins al 8 d’abril. Es tracta d’activitats al carrer que inclouen exhibicions, exercicis de rescat o d’excarceració en accidents de trànsit. En total, seran 37 les ciutats catalanes que acullen la iniciativa solidària per omplir totes les lliteres disponibles a les campanyes de donació arreu del territori.

Al llarg de l’any 2021 a Sabadell es van realitzar 4.132 donacions de sang i 517 de plasma.

Comentaris
To Top