Publicitat
Ciutat

Farrés reclama a la nova delegada del govern d’Espanya donar una resposta coordinada al territori

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Arc Metropolità, Marta Farrés, insta la nova delegada del govern d’Espanya a Barcelona, Maria Eugènia Gay, a donar una resposta coordinada a les necessitats del territori.

Reunió de l'Arc Metropolità, presidit per Marta Farrés, amb la delegada del govern espanyol a Barcelona, Maria Eugènia Gay / CEDIDA

Reunió de l’Arc Metropolità, presidit per Marta Farrés, amb la delegada del govern espanyol a Barcelona, Maria Eugènia Gay / CEDIDA

Farrés va encapçalar la representació de l’Arc en la reunió que l’associació va mantenir ahir dimarts amb Gay a la seu de la delegació espanyola. La trobada va servir per presentar-li el projecte metropolità, els seus objectius i iniciar un treball conjunt per assolir-los.

Algunes qüestions que es van posar sobre la taula van ser la necessitat de potenciar la coordinació en la lluita contra el canvi climàtic, el desenvolupament d’infraestructures i l’accés a l’habitatge, tant pel que fa a la rehabilitació com a la construcció de pisos protegits.

Segons Marta Farrés, “aquests primers mesos de l’entitat estan sent intensos i estem treballant tant internament, potenciant el treball conjunt entre els municipis de l’Arc, com amb altres institucions, entitats i els diferents nivells de l’administració, tenint en compte que som una peça clau en el desenvolupament de la Regió Metropolitana, de Catalunya, d’Espanya i fins i tot del Sud d’Europa”.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, elegida presidenta de l’Arc Metropolità

Publicitat
Comentaris
To Top