Publicitat
Diners

La Cambra de Comerç reclama un acord per acabar amb la vaga de transportistes

La demora a la carretera C-58 s’ha incrementat un 23% respecte al 2019 / lluís franco
Imatge d'arxiu de la carretera C-58 / lluís franco

La Cambra de Comerç de Sabadell alerta que la vaga de transportistes ha bloquejat l’activitat econòmica de les empreses que reben o envien mercaderies fora de Catalunya i demana una treva a l’aturada per restablir l’activitat comercial. “Les empreses estan patint manca de subministraments i tenen problemes de tresoreria al no poder enviar productes ja fabricats”, apunta la Cambra.

L’entitat demana arribar a un acord urgent per desbloquejar la situació i alerta que les conseqüències poden ser “molt greus” en el teixit productiu. A banda, també critiquen que el govern espanyol no hagi anunciat els diners que arribaran a la butxaca de cada transportista per aigualir l’impacte de la pujada dels carburants.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, s’ha mostrat convençut que l’executiu espanyol assolirà un acord amb els transportistes dijous, quan es tornarà a reunir amb el Comitè Nacional de Transport per Carretera (CNTC) per posar sobre la taula “totes les respostes amb la major contundència” per pal·liar els efectes de la vaga. A banda, la ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha presentat una carta de compromís de mesures per a la reducció del preu del gasoil, que s’aprovaran en el Consell de Ministres del proper dimarts, 29 de març.

La vaga de transportistes no posa en risc l’abastiment a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top