ESPORTS

El juvenil del Sabadell no troba el seu joc i és golejat per la Damm (0-3)

El Sabadell ha estat molt inferior al seu rival i ha desaprofitat una bona oportunitat per a pujar posicions

La pressió avançada del CE Sabadell | Crispulo

Bany de realitat. L’equip de Marc Nomen ha arribat al partit amb la il·lusió d’aconseguir la tercera victòria consecutiva, però s’ha trobat davant d’un rival de molta categoria, que ha estat molt superior durant els 90’. De començament a final la Damm ha aconseguit mostrar la seva millor versió grupal combinada amb el gran rendiment individual. Un equip realment molt agressiu i competitiu, que ha reduït a la seva mínima expressió als arlequinats. El Sabadell per part seva, ha intentat reflectir algunes de les seves virtuts, però no ha pogut fer més que defensar-se i evitar que la golejada sigui encara major.
Amb aquesta derrota, el CE Sabadell contínua sisè amb 44 punts, però ha desaprofitat l’ensopegada del Saragossa davant de l’Ebre (1-2), la qual cosa li podria haver donat l’oportunitat de pujar posicions en la classificació a l’espera de saber què passa entre Espanyol i Mallorca.
La setmana vinent l’equip viatjarà per a enfrontar-se al Girona per la jornada 27 d’aquest grup 3 de Divisió d’Honor. Serà el diumenge dia 3 d’abril des de les 12h.

Comentaris
To Top