Publicitat
Diners

L’economista sabadellenc Pere Ballart escriu el llibre ‘Internacionalizar con éxito’

L’economista i empresari sabadellenc Pere Ballart ha escrit el llibre Internacionalizar con éxito. Cómo impulsar las vendas en el exterior. L’obra, que ja es pot trobar a les llibreries, explica detalladament el procés d’internacionalització d’una empresa. I ho fa d’una manera pràctica, ja que l’autor recull les seves experiències personals.

L’exdirector general internacional de Fluidra, Pere Ballart, va presentar el seu assaig el passat 22 de març a Barcelona / CEDIDA

Ballart va ser durant gairebé 36 anys el director general internacional de l’empresa d’origen sabadellenc dedicada al sector de les piscines, Fluidra. “En el llibre detallo com les empreses poden exportar cap altres països i com poden gestionar un procés d’absorció d’una altra companyia, entre altres. També responc a totes les preguntes o dilemes que una empresa es pot fer en el seu procés d’internacionalització”, apunta Ballart.

L’assaig va dirigit a empresaris i treballadors que estiguin interessats a saber més sobre el comerç internacional. “És un llibre útil, perquè resol els dubtes d’una empresa vol operar fora de l’Estat”, afegeix l’economista.

Publicitat
Comentaris
To Top