Ciutat

ENQUESTA: Com s’ha de dir el passeig sobre les vies dels FGC a Can Feu – Gràcia?

El passeig sorgit del soterrament, sense urbanitzar / LLUÍS FRANCO

Fa pràcticament quatre anys que hi ha dues propostes sobre la taula, encara sense que s’hagi pres una decisió

El passeig sorgit del soterrament, sense urbanitzar / LLUÍS FRANCO

Fa pràcticament quatre anys que hi ha dues propostes sobre la taula per donar nom al passeig sorgit del soterrament dels FGC entre Can Feu i Gràcia. Però mentre encara no han acabat les obres d’urbanització de l’espai, tampoc s’ha decidit quin nom tindrà.

La decisió l’ha de prendre l’Ajuntament de Sabadell, assessorat per la Taula del Nomenclàtor. Però des del Diari de Sabadell volem conèixer l’opinió dels lectors i, per això, els proposem una votació simbòlica per conèixer quina de les dues opcions té més adeptes. El resultat el donarem a conèixer en l’edició impresa del Diari d’aquest dissabte, 2 d’abril.

Quines propostes hi ha?

Les dues propostes que es coneixen actualment fan referència a persones històriques de la ciutat. D’una banda, l’Agrupació de Veïns de Gràcia vol que l’espai s’anomeni passeig Alcalde Antoni Farrés, en honor al primer alcalde de la ciutat escollit democràticament (1979-1999). Tanmateix, l’Associació Cultural Can Feu, que vetlla per preservar la Torre d’en Feu, aposta per dir-li passeig d’Olzina, en honor al propietari original del castell, Josep Nicolau d’Olzina, declarat fill adoptiu per l’Ajuntament de Sabadell el 1909 perquè durant dècades va cedir els seus terrenys a la ciutat per fer-hi activitats culturals, lúdiques i esportives. I cal tenir en compte que l’Ajuntament podria optar per aquestes opcions o proposar-ne una altra.

Comentaris
To Top