Ciutat

La Crida demana “calendari i pressupost” per fer front a la crisi climàtica

crida anna lara

La formació demanarà mesures concretes per implementar de forma “urgent” i en els pròxims quatre anys

La Crida vol un calendari i pressupost per implementar accions per fer front a l’emergència climàtica. La formació demanarà mesures concretes per implementar de forma “urgent” i en els pròxims quatre anys, en el ple municipal d’abril, que se celebrarà dimarts.

“Estem en un moment en què la crisi s’ha aguditzat. Ens hem de posar al dia de forma efectiva i urgent”, ha alertat la regidora de la formació Anna Lara. Com a exemple a accions que reclamaran pressupostar, ha citat un pla de mobilitat amb bicicleta, l’impuls de l’energia solar fotovoltaica o “l’ambientalització” de la flota municipal entre altres. Pel que fa al Pla de Mobilitat Sostenible i a la Renovació de l’Aire impulsades per l’Ajuntament, ha dit que “són punts previs per complir l’expedient”.

Fa dos anys, el febrer de 2020, el ple municipal ja va aprovar una declaració sobre el canvi climàtic. Precisament, l’únic grup municipal que no hi va donar suport va ser la Crida, que es va abstenir: “Era una farsa, en què no s’hi dedicaven eines. No volíem sortir a la foto i convertir-nos en còmplices”, ha assegurat la regidora Lara.

Comentaris
To Top