Publicitat
Ciutat

La Festa Holi torna a Sabadell després de dos anys confinant els colors

La celebració de la Festa del Color torna a Sabadell, avui a l'Anfiteatre del Parc Catalunya/ Lluís Franco

El rastre de la Festa dels Colors que ha tornat aquest matí a l’amfiteatre del Parc Catalunya ha deixat alguna cosa més que murals humans. Rostres multicolors i somriures que s’empassaven els pigments llançats a l’aire. El resultat, un quadre festiu que recupera la seva millor entrada a la ciutat.

La celebració de la Festa del Color torna a Sabadell, avui a l’Anfiteatre del Parc Catalunya/ LLUIS FRANCO

La Festa Holi fa anys que guanya adeptes entre les files occidentals. Després de la pandèmia, els veïns de Sabadell no han volgut perdre l’oportunitat de donar la benvinguda a la primavera amb la celebració del remake de la tradicional festa religiosa hindú. Una festivitat amb un significat cultural potent al darrere, i és que la festa pretén alliberar als participants mitjançant el color dels errors del passat, perquè el perdó i l’oblit entrin en escena. En aquest cas, a l’amfiteatre del Parc Catalunya, l’attrezzo convidat han sigut petits flocs per il·lustrar, ara sí, l’arribada de la primavera.

La celebració de la Festa del Color torna a Sabadell, avui a l’Anfiteatre del Parc Catalunya/ LLUIS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top