Oci i cultura

L’ESDi imagina el món post pandèmic al casal Pere Quart

El comissari de la mostra Mikki Shindler / LLUÍS FRANCO

I ara què? Aquesta és la pregunta (i alhora nom de l’exposició) que proposa l’ESDi als espectadors que s’acostin al Casal Pere Quart.

Allà hi trobaran (fins al 26 d’abril) un conjunt de peces comissariades pel sociòleg i professor Mikki Schindler. “Busquem la intersecció entre un ecosistema exhaust i una pandèmia que ens fa qüestionar totes les nostres maneres de viure, que fins fa poc donàvem per descomptat”, explica. Com construir allò comú després d’una pandèmia?

La mostra arrenca amb una intervenció amb diferents televisors, per expressar el rol dels mitjans de comunicació en la creació d’imaginaris de crisi. S’hi contraposa un habitacle, propi de l’arquitectura nomàdica. “Ajuda a veure com habitem un món digitalitzat o un d’altre més concret”, sosté Schindler. 

Intervenció al festival Llum Barcelona / LLUÍS FRANCO

Pel que fa al taller de color, relacionen cromàtica i conceptes com metodologia, mentre que als audiovisuals exposen la peça que va participar en el festival Llum Barcelona (que parla dels recursos energètics com un luxe, en ple segle XXI).

També hi ha peces de calçat amb material reutilitzat (upcicling), així com experimentació amb materials orgànics.  

Habitacle d’arquitectura nomàdica / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top