ESPORTS

Les jugadores del Sabadell Rugby Club poden aconseguir el primer títol

Tintoreres del Sabadell Rugby Sabadell

La secció femenina del Sabadell Rugby Club (Tintoreres) accedeix a la final després de superar a les Carboneres de Terrassa

Una acció del partit entre les Tintoreres i les Carboneres / CEDIDA

El rugbi sabadellenc continua creixent. Després de l’històric ascens del Sabadell Rugby Club masculí a la Divisió d’Honor Catalana, ara la secció femenina de l’entitat, agrupada en l’equip Les Tintoreres, juntament amb Badalona i Mataró, s’ha classificat per la final de la Tercera Catalana que es disputarà dissabte que ve a Vic davant el Catalunya Central.

El conjunt dirigit per Rubén Montes va aconseguir el passaport per la final després de superar, a les semifinals, a les Carboneres de Terrassa per 22-5 en un magnífic partit disputat a les pistes d’atletisme Paco Àguila de Badalona. En tot moment va estar controlat per locals. Tot i la superioritat, a la primera meitat només van poder assajar una vegada mitjançant Martina Cortada.

A la represa, les Tintoreres van sortir més intenses i van obtenir una marca no transformada que ampliava la distància al marcador (10-0). Dues marques més van tallar la possible reacció rival per sentenciar amb un 22-5. El tècnic, Rubén Montes, es mostrava orgullós de l’èxit encara que reconeix que “arribarem una mica justes a final de temporada i el Catalunya Central és el favorit, però afrontarem la final amb moltes ganes de guanyar”. En cas de victòria, suposaria el primer títol de la història del Sabadell Rugby Club.

El Sabadell Rugby Club aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor Catalana

Comentaris
To Top