Oci i cultura

Fèlix Colomer, al Sense Ficció de TV3 amb un documental sobre la guerra d’Ucraïna

Una imatge del documental 'Fugir' / DS

El jove director sabadellenc Fèlix Colomer ha enregistrat en les darrers setmanes el documental Fugir, el qual s’emetrà en primetime a Tv3 proper dimarts 26 d’abril.

Avui, de fet, acaba de sortit el tràiler i s’ha fet oficial la seva emissió. “Em fa molta il·lusió anunciar un gran secret de l’últim mes”, explica Colomer a les seves xarxes socials, on estan rebent múltiples felicitacions.

“Fa només un mes, vaig anar cap a Ucraïna per gravar un documental. El Sasha (el nen protagonista del meu primer documental) i els seus 5 germans van marxar amb 90 nens més cap a Catalunya fugint de la guerra. Els protagonistes són tots els germans, que igual que el Sasha, són molt carismàtics, profunds i emotius. Els grans ja han vingut moltes vegades, i els petits és el primer cop que venen. Els he estat gravant durant aquests 5 dies de viatge fins arribar a Catalunya, on la història ha seguit amb les adaptacions de cadascún d’ells a cada família”, explica el sabadellenc.

“Sempre havia dit que fariem la segona part de Sasha, però mai hagués pensat que ho faria en aquests circumstàncies”, afegeix.

Comentaris
To Top