Publicitat
Ciutat

Els Mossos busquen l’autor que va fugir d’un atropellament a la C-58

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de l’atropellament a la C-58, a l’alçada de Sabadell, que va fugir del lloc dels fets després d’envestir una motocicleta.  La policia catalana ha intensificat la cerca del vehicle fugit per identificar l’autor que va provocar l’atropellament dilluns a les 00.15 h de la nit. Per trobar l’autor dels fets, s’ha activat el Grup de Recerca i Documentació (GRD) de Trànsit. 

La víctima de l’atropellament també ha fet una crida a les xarxes socials per localitzar l’autor que va fugir. Busquen testimonis del succés que va tenir lloc a la carretera catalana, a l’altura de l’Ikea de Sabadell. Segons la informació que ha facilitat la família al Diari, un cotxe que estava fent una “cursa il·legal” va atropellar el conductor i la passatgera d’una motocicleta.

Atropellament C-58 a Sabadell / CEDIDA

Víctima de l’atropellament que va tenir lloc a la C-58 a Sabadell / CEDIDA

La família sosté que la noia va quedar inconscient al mig la carretera i la seva parella –el conductor– va aconseguir apartar-la. Però el causant de l’accident no va aturar-se a socórrer els ferits. I va incórrer en el delicte d’omissió de socors, que obliga a atendre una persona que es troba en situació de perill o risc. La víctima va quedar ingressada al Parc Taulí amb lesions evidents a la cara. “Està viva de miracle“, sostenen fonts properes a la víctima. La família busca “fer justícia” . “Volem que pagui pel que va fer”, sostenen.

Menys víctimes

Segons les últimes dades publicades, durant el primer trimestre del 2022 s’ha produït un 18,4% d’accidents menys a la C-58 que al mateix període del 2019. I també un descens del 18,9% de víctimes. A la carretera catalana no s’ha produït cap de mortal, però sí quatre sinistres amb ferits greus i 62 que han deixat alguna víctima. Un centenar de persones han estat víctimes d’accidents de trànsit aquest 2022.

Crida per trobar l’autor d’un atropellament a la C-58 a Sabadell que es va donar a la fuga

Publicitat
Comentaris
To Top