Ciutat

Crida per trobar l’autor d’un atropellament a la C-58 a Sabadell que es va donar a la fuga

Crida a les xarxes socials per localitzar l’autor d’un atropellament a la C-58 a Sabadell. La víctima de l’accident i la seva família busquen testimonis d’un accident que va tenir lloc a la carretera catalana, a l’altura de l’Ikea de Sabadell. Segons la informació que ha facilitat la família al Diari, un cotxe que estava fent una “cursa il·legal” va atropellar el conductor i la passatgera d’una motocicleta. L’accident va tenir lloc dilluns a les 00.15 h de la nit.

La família sosté que la noia va quedar inconscient al mig la carretera i la seva parella –el conductor– va aconseguir apartar-la. Però el causant de l’accident no va aturar-se a socórrer els ferits. I va incórrer en el delicte d’omissió de socors, que obliga a atendre una persona que es troba en situació de perill o risc. La víctima va quedar ingressada al Parc Taulí amb lesions evidents a la cara. “Està viva de miracle“, sostenen fonts properes a la víctima.

La família busca “fer justícia” i identificar el conductor, que es va fugar. “Volem que pagui pel que va fer”, sostenen. La víctima fa una crida a la col·laboració ciutadana i lamenta que la policia catalana “no ha fet res al respecte”.

Atropellament C-58 a Sabadell / CEDIDA

Víctima de l’atropellament que va tenir lloc a la C-58 a Sabadell / CEDIDA

Menys accidents a la C-58

Segons les últimes dades publicades, durant el primer trimestre del 2022 s’ha produït un 18,4% d’accidents menys a la C-58 que al mateix període del 2019. I també un descens del 18,9% de víctimes.

A la carretera catalana no s’ha produït cap accident mortal, però sí quatre sinistres amb ferits greus i 62 que han deixat alguna víctima. Pràcticament un centenar de persones han estat víctimes d’accidents de trànsit aquest 2022 a la C-58, davant de les 122 del 2019, segons les dades facilitades per Trànsit. A aquesta xifra cal afegir els ferits del mes d’abril, com és el cas d’aquesta sabadellenca.

Sis de cada deu accidents de trànsit a Sabadell passen a la tarda

Comentaris
To Top