ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell, nou campió de lliga

El CN Sabadell ha superat el CN Mataró per 10 a 7 en el tercer i definitiu partit del ‘play-off’

Les campiones, amb el títol de lliga / LL. FRANCO

L’Astralpool Club Natació Sabadell és el nou campió de la lliga d’honor femenina de waterpolo després de superar el CN Mataró en el tercer i definitiu partit de la final del play-off (10-7). Les jugadores de David Palma sumen el dinovè títol domèstic i allarguen el seu domini en l’àmbit nacional.

El cop anímic d’aquest divendres a la piscina Joan Serra podia passar factura: l’arbitratge va privar a les sabadellenques d’enllestir per la via ràpida l’eliminatòria i obligava el vigent campió a jugar-s’ho tot a Can Llong. El desgast físic no ha estat un aturador perquè les jugadores de David Palma hagin dominat de principi a fi el tercer partit.

Seguint el mateix patró del primer i segon partit, la defensa ha tornat a estar a un gran nivell. I bona part d’aquest bon paper no es podria explicar sense la figura de Laura Ester, qui avui ha tornat a ser un mur quan l’equip l’ha necessitat. Parcial de 3 a 0 en el primer període per deixar clar que aquesta lliga no marxava de Sabadell: Sabrina van der Sloot, Irene González, ambdues grans protagonistes durant el ‘play-off’, i la nordamericana Maggie Steffens posaven els gols sabadellencs. En el segon assalt, l’Astralpool ha arribat a tenir fins a quatre gols de renda, amb els gols d’Irene González i Nona Pérez (5-1). Les de Dani Ballart, sense poder aturar el joc sabadellenc, han arribat a l’equador amb tres gols de desavantatge (6-3), gràcies a la diana en el darrer segon de Nona Pérez.

A la represa, l’Astralpool inclús ha pogut ampliar la renda de gols, amb el segell de Judith Forca i Irene González. Novament, Laura Ester s’ha encarregat de tenir a ratlla les Van de Kraats, Anni Espar i Bella Markoch (8-4). Amb el títol al sac, Ballart ho ha intentat amb portera-jugadora, però ni així ha pogut: mentre les lligues es juguin a l’aigua, l’Astralpool vol continuar regnant (10-7).

Comentaris
To Top