Diners

El Banc Sabadell presenta la 14a edició dels Aces Solidaris

Banc Sabadell

Aquesta iniciativa solidària està destinada a donar visibilitat a projectes que duen a terme entitats sense ànim de lucre

/ CEDIDA

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, va participar el passat dimarts en l’acte presentació dels Aces Solidaris, una iniciativa per la qual l’entitat dona una quantitat per cada ace (punt de servei) que els jugadors anotin durant el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó.

Aquesta iniciativa solidària està destinada a donar visibilitat a projectes que duen a terme entitats sense ànim de lucre. De fet, 40 organitzacions s’han beneficiat dels Aces Solidaris des de 2008, amb una aportació de més de 320.000 euros.

Enguany la recaptació es destinarà a la Fundació Benito Menni, la Fundació Tennis Barcelona i KickOutPlastic. Els representants d’aquestes entitats van explicar les accions que durien a terme en les seves organitzacions i també van agrair la iniciativa a Banc Sabadell.

Comentaris
To Top