Vallès

Activitats lúdiques i culturals al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac enceta aquest abril una nova edició del cicle d’activitats Viu el Parc, un programa organitzat per la Diputació de Barcelona que acosta la cultura i la part lúdica als espais naturals.

La iniciativa arriba a la 31a edició i tot i que les activitats comencen aquest abril, no serà fins al pròxim mes que comencin els actes centrals. L’1 de maig serà el moment de la Matinal al parc a la Casa Nova de l’Obac. Entre les 10 i les 12.30 h petits i grans podran gaudir dels jocs gegants de fusta del Burro dels jocs; de tallers familiars a càrrec de TalleretCraft, i de contes per als més petits amb Susagna Navó. A les 12.30 h, Coloraines Band clouran la Matinal amb un espectacle d’animació musical per a totes les edats.

Viu el parc

El dissabte 4 de juny hi haurà dos plats forts. D’una banda, Vacarisses acollirà entre les 10.30 i les 12.30 h La capsa dels sentits, una proposta que permet descobrir i redescobrir la natura amb activitats per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva. De l’altra, a les 19.30 h la poesia prendrà la paraula de la mà del recital Poesia als parcsLa Pahissa del Marquet de les Roques, a Sant Llorenç Savall, acollirà els autors Miquel Desclot i Joan Vinuesa, amb l’acompanyament musical de NUUMU Code.

Comentaris
To Top