Publicitat
Ciutat

El Col·legi d’Advocats de Sabadell presenta Compendium, per fomentar el català a la justícia

Col·legi advocats sabadell

L’acte va comptar amb la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés

Presentació Compendium, per a la normalització lingüística a la justícia / LLUÍS FRANCO

El Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD) va organitzar dijous l’acte Català a la Justícia, que va comptar amb la presència de la consellera de Justícia, la sabadellenca Lourdes Ciuró, i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Es va presentar la plataforma Compendium.cat, un portal de recursos lingüístics per fomentar l’ús del català a la justícia.

A l’acte, es va llegir un manifest en defensa del català a la justícia. Es tracta d’una iniciativa del Consell de l’Advocacia Catalana per fer un salt en la normalització de l’ús del català en l’àmbit judicial.

Col·legi advocats sabadell

/ LLUÍS FRANCO

Col·legi advocats sabadell

/ LLUÍS FRANCO

Col·legi advocats sabadell

Presentació de Compendium, eina per al foment del català a la Justícia / LLUÍS FRANCO

Posteriorment, es va fer el lliurament de premis del 3r Concurs de microrelats del Col·legi d’Advocats de Sabadell, així com la presentació del llibre recopilatori que inclou totes les obres participants de les tres primeres edicions.

Col·legi advocats sabadell

L’acte va tenir lloc a la seu d’ICASBD / LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top