Ciutat

El futur de la Covid, a debat al Taulí

El Parc Taulí té la Unitat Docent de Medicina de la UAB a l'edifici Victòria Eugènia / LLUÍS FRANCO

Bonaventura Clotet, Manel Cervantes, Mireia Subirana i Maria Rosa Sala participaran a l’acte moderat per Laura Rosel

El Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

Manel Cervantes, Bonaventura Clotet, Maria Rosa Sala i Mireia Subirana protagonitzaran l’acte Com afrontem la següent Covid? Recerca, divulgació i mecenatge, el paper dels professionals clínics i la ciutadania, organitzat per l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí.

El moderarà la periodista Laura Rosel. És un esdeveniment obert a tota la ciutadania que se celebrarà dijous, 5 de maig, a les 18 h a l’auditori de l’hospital. Tothom s’hi pot inscriure a www.tauli.cat.

Cervantes és el cap del servei de Malalties Infeccioses i Subirana la directora d’Infermeria, tots dos del Taulí. Clotet és director d’IrsiCaixa i cap de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Maria Rosa Sala, per la seva part, participarà a l’acte en substitució de Magda Campins (Vall d’Hebron), que era la ponent anunciada en un primer moment. Sala és cap del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública del Vallès.

Imatge promocional de l'acte / CEDIDA

Imatge promocional de l’acte / CEDIDA

Durant l’acte es debatrà sobre la importància de la recerca per entendre com s’ha arribat a la situació epidemiològica actual i com es pot anticipar el futur. També es reflexionarà sobre la manera com la ciutadania pot contribuir a fer front a un nou repte sanitari d’aquesta magnitud.

Posteriorment, el Taulí farà entrega de les primeres beques Teresa Escursell, en motiu d’homenatge perquè va donar el seu llegat a la recerca de l’Institut; les beques Covid-19 i intramurals.

Comentaris
To Top