Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament ja pot fer obres als carrers i places de Can Deu

Habitatges de Can Deu / LLUÍS FRANCO

L’empresa municipal Vimusa era la propietària dels espais comuns i d’ús públic

Habitatges de Can Deu / LLUÍS FRANCO

L’espai privat d’ús públic de Can Deu ja és de l’Ajuntament. El consistori va anunciar ahir dilluns que ha completat el procés per traspassar-lo de la propietat de Vimusa a l’Ajuntament i, a partir d’ara, ja pot fer el manteniment d’aquests espais. A partir d’ara, qualsevol actuació de manteniment i millora anirà a càrrec del pressupost municipal.

El Govern assegura que ja treballa en projectes de millora, que vol consensuar amb el veïnat.

Quan Vimusa va construir el barri de Can Deu, fa més de 50 anys, va passar a ser la propietària dels espais comuns i d’ús públic, com vials, zones d’aparcament i places. A finals del 2021, el ple va aprovar capgirar aquesta situació.

Vimusa aprova la cessió a l’Ajuntament dels terrenys privats de Can Deu

Publicitat
Comentaris
To Top