Ciutat

Més parcs infantils inclusius: el compromís del Ple Municipal de Sabadell

La Plaça Alberto Lavera, on es va produir la fuita d'aigua

L’Associació Esportiva Cinc Quilòmetres ha demanat polítiques amb una visió “transversal” de la diversitat funcional

Imatge d'arxiu d'un parc infantil de Sabadell / CEDIDA

L’Associació Esportiva Cinc Quilòmetres ha intervingut en el ple municipal del mes de maig per presentar una moció per demanar que es construeixin parcs infantils totalment inclusius, que les polítiques municipals tinguin una “visió transversal” de la diversitat funcional i que l’oncologia pediàtrica retorni al Parc Taulí.

Ha estat el president de l’entitat, Toni Valverde, qui ha presentat el text, que ha rebut suport unànime de totes les forces polítiques de Sabadell. Ha recalcat que són mesures perquè tothom pugui “tenir una vida digna”.

Per part del govern sabadellenc, s’ha assenyalat que s’estan realitzant millores en aquest sentit a les places de la Llibertat i Illes Medes.

Comentaris
To Top