Oci i cultura

Un Amfiteatre sabadellenc aterra al Teatre Gaudí de Barcelona

Funció a la Quartera / VICTÒRIA ROVIRAAZ La companyia Amfiteatre va estrenar aquest dijous la seva adaptació d’Un enemic del poble, d’Henrik Ibsen, al Teatre Gaudí de Barcelona. L’obra està programada durant tot el mes de maig a la sala gran d’aquest escenari barceloní. Amfiteatre és una companyia jove de Sabadell (cap integrant de la companyia no arriba als vint-i-cinc anys), amb adaptacions i obres sempre en línia del compromís social. “Amb aquesta oportunitat de ser programats al centre de Barcelona, volem ensenyar al món de què som capaços a partir del tractament del text clàssic. Sempre és hipnotitzant quan els textos del cànon parlen del present”·, explica el director de la cia, Tom Colomer. L’obra ja va ser estrenada a Sabadell, concretament dins la programació estable de la sala La Quartera. La darrera funció tindrà lloc el proper 22 de maig.

La companyia Amfiteatre va estrenar aquest dijous la seva adaptació d’Un enemic del poble, d’Henrik Ibsen, al Teatre Gaudí de Barcelona.

L’obra està programada durant tot el mes de maig a la sala gran d’aquest escenari barceloní.

Amfiteatre és una companyia jove de Sabadell (cap integrant de la companyia  no arriba als vint-i-cinc anys), amb adaptacions i obres sempre en línia del compromís social. 

“Amb aquesta oportunitat de ser programats al centre de Barcelona, volem ensenyar al món de què som capaços a partir del tractament del text clàssic. Sempre és hipnotitzant quan els textos del cànon parlen del present”·, explica el director de la cia, Tom Colomer.

L’obra ja va ser estrenada a Sabadell, concretament dins la programació estable de la sala La Quartera. 

La darrera funció tindrà lloc el proper 22 de maig. 

Comentaris
To Top