Oci i cultura

Dibuixant Sabadell ‘mapeja’ els murals del grafiter Treze

Mapa de Sabadell amb els murals de Treze / DS

Aviat farà un any que va ser aprovada per l’Ajuntament de Sabadell una moció (a instàncies de la Crida per Sabadell) per conservar, com a patrimoni de la ciutat, els grafitis de Treze, cèlebre grafiter de Sabadell mort fa 4 anys. 

Per donar suport a aquesta iniciativa, l’entitat artística d’urban sketchers Dibuixant Sabadell convoca un concurs de dibuixos sobre qualsevol dels seus grafitis que hi ha per la Sabadell. Els participants han de penjar-los a Instagram amb l’etiqueta #trezedibuixantsabadell.

Tots els dibuixos penjants abans del 22 de maig participaran del sorteig, què es farà públic al compte de @acidcollapse. 

Arreu del món

Treze té un gran reconeixement internacional, amb una obra que es pot trobar a Abu Dhabi, Londres, Beirut, París, Istanbul, Mèxic, Bogotà, Milà, Bristol… entre moltes altres ciutats del món.

Finat el 2018, Treze va pintar més d’una vintena de parets a la ciutat. Tot i això, cinc d’elles ja no es conserven. Ara cal valorar l’estat de cada obra i determinar el millor mètode de conservació en cada cas.

Comentaris
To Top