ESPORTS

Indignació entre els aficionats del Sabadell pel tracte rebut al Johan Cruyff

Seguidors arlequinats a les portes d'accés de l'estadi Johan Cruyff / Lluís Franco

L’alegria per la gran victòria al Johan Cruyff davant el Barcelona B també es va barrejar amb la indignació d’un nombrós grup de seguidors arlequinats els minuts previs al partit, quan pretenien accedir a l’estadi. Les xarxes han tret fum aquestes últimes hores amb testimonis d’aficionats que han mostrat el seu malestar pel tracte rebut per part dels membres de seguretat del club blaugrana.

La majoria de seguidors van ser ubicats a l’anomenada zona visitant amb les entrades venudes (1.300) amb antelació a les oficines del Centre d’Esports. Altres aficionats, però, van decidir adquirir les localitats a través del web del FC Barcelona i la seva ubicació era a la zona de tribuna. Aquí va sorgir el problema. El club blaugrana va informar hores abans del partit que no permetria l’accés a aficionats que mostressin “simbologia del CE Sabadell a la zona d’afició local”. També van col·locar un cartell.

“Van revisar cotxets de nens”

“L’avís arriba tard. Ningú ens va informar quan vam comprar l’entrada -en molts casos superior a 16 euros- pel web que no podríem venir amb samarretes o bufandes del Sabadell”, explicava un soci arlequinat. Es van formar cues a la porta d’accés a tribuna, amb moments d’alta tensió. La seguretat va fer un rigorós escorcoll per trobar qualsevol element arlequinat i frenar l’entrada. Fins i tot van revisar cotxets de nens petits. “Hem hagut d’accedir sense samarreta a l’estadi perquè faltaven cinc minuts i estàvem fora”, deia un soci. “Jo venia amb tres nens. Ha estat surrealista i tristíssim”, denunciava un altre aficionat a través de les xarxes.

barcelona b-sabadell

El cartell que anunciava la prohibició / Ll.F.

En alguns casos, els seguidors van optar per posar-se samarretes a l’inrevés per confondre el personal de seguretat i poder accedir als seients. La conclusió és que el FC Barcelona va voler evitar un Eintracht de Frankfurt’ en versió arlequinada, és a dir la foto de la tribuna amb majoria de samarretes arlequinades barrejades amb els pocs socis del club blaugrana que van assistir al partit. Es van viure escenes surrealistes que, per sort, van quedar en l’anècdota negativa d’una tarda inoblidable en l’àmbit esportiu i social, amb més de 2000 seguidors arlequinats a les graderies.

Comentaris
To Top