Ciutat

Pronòstic greu per una dona atropellada a l’avinguda Matadepera de Sabadell

atropellament avinguda matadepera sabadell

El conductor de 76 anys va perdre el control del seu cotxe i va envestir-la

La Policia Municipal va aturar l'hemorràgia fins a l'arribada de l'ambulància

Una dona de 67 anys va ser traslladada amb pronòstic greu a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, després de ser atropellada per un conductor que va perdre el control del seu vehicle, dissabte passat a l’avinguda de Matadepera, 243. La Policia Municipal de Sabadell va aturar l’hemorràgia de la víctima de l’accident fins a l’arribada de l’ambulància.

La vianant travessava el carrer per un pas de vianants quan, per causes que es desconeixen, el conductor de 76 anys va perdre el control del seu cotxe i va envestir-la. L’home va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar la dona al Taulí. També hi va intervenir una unitat de la Policia Municipal de Sabadell.

Comentaris
To Top